MENIU
Suport clienti 0767991469
0
0
Produse
Peste Proaspat

Beneficii pt. sănătate: Consuma Peste Proaspat o dată pe săptămână!

   Peste proaspat este considerat a fi unul din cele mai sănătoase alimente. Proteine ​​și vitamina D sunt cele mai sănătoase substanțe nutritive importante din peste proapat. Consumul de peste proaspat este, de asemenea, foarte important pentru corp și creier, fiind bogat în acizi grași omega-3. Îmbunătățirea dietei este una dintre cele mai simple modalități de a reduce riscul de a dezvolta o boală cronică și de a vă spori starea de bine.
  Consumul de peste proaspat o dată sau de două ori pe săptămână este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți dieta. Un peste proaspat este plin de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi calciu, fier, magneziu, potasiu, vitamina A, complexul de vitamine B și vitamina D. Un peste proaspat este, de asemenea, o sursă excelentă de proteine ​​slabe. Cercetările medicale susțin până la 12 beneficii asupra sănătății, iar pescarii de la AtelierulPescaresc.ro susțin aceste afirmații.

  S-ar putea să vă fie ciudat faptul că oamenii din multe țări mănâncă peste proaspat la aproape toate mesele și s-ar putea chiar să vă amuzați pentru că iubesc atât de mult peștele. Un peste proaspat este unul dintre cele mai sănătoase alimente de care poți depinde. Da, există un factor de aromă clar legat de consumul de pește. Nu contează dacă aveți o dorada proaspata sau un crap proaspat, pești mari sau mici, sau chiar și fructe de mare sau un caras proaspat prins sau cumpărat de la AtelirulPescaresc.ro.
  Important este gustul de peste proapat și aroma fiecărui tip de peste proaspat. Peștele este foarte ușor de gătit, deoarece carnea lui se prepară destul de repede. Puteți să-l prăjiți, să-l faceți la grătar, să-l puneți la o ciorbă de peste proaspat, să-l coaceți la cuptor. Nu trebuie să fii bucătar priceput pentru a găti un peste proaspat.

Consumul de peste proaspat poate îmbunătăți sănătatea corpului și a minții

   Peste proaspat sau așa cum spune o vorbă din străbuni, nici o masă fără pește. Un peste proaspat este bogat în mulți nutrienți care lipsesc majorității oamenilor. Iodul dar și multe minerale și vitamine tot în pește se găsesc. Un pește gras este și cel mai sănătos. Se știe că un pește gras este bogat în substanțe grase. Ne referim în special la ton, macrou, somon, păstrăv, sardine. Un peste proaspat gras este bogat în vitamina D. Peștii grași conțin și mulți acizi grași și mult omega-3.
  Ei sunt importanți și responsabili de buna funcționarea a creierului și a corpului uman. Consumul de peste proaspat este important în lupta cu nenumărate boli. Pentru un aport potrivit de omega-3 în organism, este indicat a se consuma cel puțin o dată pe săptămână peste proaspat. Dacă sunteți vegetarian, puteți consuma alge marine pentru un aport de omega-3.

  Accidentele vasculare cerebrale și crizele cardiace sunt bolile care provoacă o moarte prematură. Peste proapat este recomandat a se servi la masă, fiind foarte sănătos, dar și gustos. Fie că alegeți un crap proaspat, caras proaspat sau chiar dorada proaspata. De asemenea, multe studii arată că persoanele care mănâncă tot timpul crap proaspat prezintă un risc mai mic de accidente vasculare cerebrale, atacuri de inimă și decese din cauza bolilor de inimă.
  Cercetătorii din Franța au concluzionat, după un studiu efectuat pe bărbații care au mâncat dorada proaspata de mai multe ori pe săptămână, că aceștia nu vor fi afectați de bolile de inimă. Francezii cred că multe tipuri de pești grași sunt foarte buni pentru inimă pentru că au acizi grași omega-3. Acizii grași omega-3 sunt esențiali pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a oricărui copil.

Grăsimi omega-3 dintr-o dorada proaspata sunt importante pentru dezvoltarea creierului și a ochilor

   Dorada proaspata iese întotdeauna cu un gust strălucitor și se asezonează bine cu orice, de la orez la salată. Dorada proaspata are numărul de calorii scăzut și poate să nu fie distractiv, dar joacă un rol important în realizarea și menținerea unei greutăți corporale sănătoase. Deoarece dorada proaspata este săracă în calorii și bogat în substanțe nutritive, este inteligent să încorporezi dorada proaspata și fructe de mare într-o dietă cu conținut scăzut de calorii. Proteinele sunt o sursă vitală de energie pentru corpul tău, care ajută la întinerirea celulelor deteriorate.
  Dorada proaspata este o sursă excelentă de proteine ​​slabe. Vă puteți crește energia, fără a consuma grăsimi nesănătoase sau colesterol rău, consumând mai multă dorada proaspata. Magneziul joacă un rol în reglarea tensiunii arteriale și a nivelului de zahăr din sânge. Peștele este o sursă naturală de magneziu. Consumul regulat de dorada proaspata vă poate ajuta să reglați fluidele corpului.

  Funcția creierului  scade adesea odată cu înaintarea în vârstă. Studiile au demonstrat că oamenii care consumă frecvent dorada proaspata au mai multă materie cenușie. Aceasta este responsabilă de menținerea memoriei și a emoțiilor. Energia scăzută și refuzul de a trăi, de a te distra, schimbarea dispoziției și o tristețe permanentă sunt specifice acestei boli a secolului. Sănătatea mintală poate beneficia și de acizii grași omega. Acizii grași omega-3 au fost strâns legați de o reducere a simptomelor depresiei.
  Acizii grași omega din dorada proaspata au fost asociați cu eficacitatea crescută a unor medicamente antidepresive, posibil pentru că aceste grăsimi vă ajută creierul să funcționeze mai eficient. Peștele este o sursă excelentă de proteine, care este esențială pentru menținerea sănătății mușchilor, organelor și vaselor de sânge. Proteinele ajută la susținerea diviziunii celulare, creșterii părului și chiar semnalizarea hormonală. Este folosit de fiecare sistem al corpului într-un fel sau altul.

Crap proaspat și caras proaspat sunt o sursă dietetică de vitamina D

  Crap proaspat sau caras proaspat sunt bine de consumat, în special de persoanele care au nevoie de vitamina D. Se știe că lipsa acestei vitamine afectează buna funcționare a organismului. Vitamina D funcționează ca un hormon steroid în corpul dumneavoastră. Un crap proaspat este printre cele mai bune surse alimentare de vitamina D. Peștii grași precum somonul și heringul conțin cele mai mari cantități.
  Unele uleiuri de pește, cum ar fi uleiul de ficat de cod, sunt, de asemenea, foarte bogate în vitamina D, oferind mai mult de 200% din valoarea zilnică într-o singură lingură. Dacă nu aveți mult soare în zona în care locuiți și nu mâncați pește gras în mod regulat, sau un crap proaspat, vă recomandăm să luați un D supliment de vitamine. Bolile autoimune precum diabetul de tip 1 apar atunci când sistemul imunitar atacă și distruge în mod greșit țesuturile sănătoase ale corpului.

  Pe măsură ce îmbătrânești, pielea ta tinde să-și piardă elasticitatea, ceea ce contribuie la apariția vizibilă a ridurilor. Consumul de substanțe nutritive precum omega-3, vitamina B, vitamina A și proteine ​​poate favoriza elasticitatea pielii. Acesta este motivul pentru care consumul de una până la două porții de caras proaspat pe săptămână vă poate oferi o piele cu aspect tânăr. De asemenea, poate reduce riscul de psoriazis. Proteinele și potasiul sunt elementele de bază ale mușchilor puternici.
  Puteți îmbunătăți starea mușchilor dvs. consumând crap proaspat în mod regulat. Peștele este o sursă naturală de fier de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru a forma globule roșii din sânge. Fără suficient fier în dieta dvs., puteți dezvolta anemie și oboseală cronică. Incorporarea peștelui în dieta dvs. poate reduce riscul unei carențe de fier. Și nu în ultimul rând, consumul de peste proaspat este pentru un păr sănătos.

peste proaspat
crap proaspat
caras proaspat
dorada proaspata