MENIU
Suport clienti 0767991469
0
0
Produse
Fructe de mare

Fructe de Mare Proaspete: Calamar, Caracatita, Creveti, Scoici, Ton

   Fructe de mare pentru o porție sănătoasă de nutrienți. Orice tip de fructe de mare de la AtelierulPescaresc.ro reprezintă o sursă excelentă de proteine ​​de calitate superioară și se poate compara chiar cu carnea de pui. Nu numai atât, orice tip de fructe de mare ați alege, este plin de mulți nutrienți esențiali pentru că organismul dumneavoastră are nevoie pentru a funcționa bine, în fiecare zi!
  Fructele de mare includ substanțe nutritive vitale necesare pentru sănătate la toate vârstele, inclusiv omega-3, fier, vitamine B și D și proteine. Peștele și crustaceele furnizează substanțe nutritive, vitamine și omega 3 esențiale pentru oase puternice, dezvoltarea creierului, inimă sănătoasă și sistemul imunitar perfect. Consumul de fructe de mare de cel puțin două ori pe săptămână reduce riscul de deces. Grăsimile găsite în mod natural în aceste fructe de mare sunt esențiale pentru sănătatea noastră.

  În ultimii ani, mulți dintre noi începem să fim și mai conștienți de alegerile noastre de sănătate și de ceea ce mâncăm. La urma urmei, consumul de alimente sănătoase nu numai că vă poate ajuta să arătați cât mai bine, dar vă poate ajuta să vă simțiți și mai bine. Aici intervine orice sortiment de fructe de mare. Există atât de multe beneficii mari ale consumului de fructe de mare care vă pot ajuta să vă alimentați mintea și corpul și să vă simțiți cât mai bine.
  Cu multe vitamine și minerale, fructele de mare s-au dovedit a avea numeroase beneficii pentru sănătate. De exemplu, studii recente au arătat că consumul de fructe de mare poate reduce riscul de atac de cord, accident vascular cerebral, obezitate și hipertensiune. Fructele de mare furnizează, de asemenea, substanțe nutritive esențiale pentru sugari și copii în curs de dezvoltare.

Știați că orice tip de fructe de mare au conținut scăzut de calorii?

   Fructe de mare pentru o siluetă de invidiat. Fructele de mare sunt în general considerate a fi o sursă de proteine ​​cu conținut scăzut de calorii. Cele mai multe specii de pești cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi codul, care conține mai puțin de 100 de calorii pe porție gătită. Chiar și peștii mai grași, cum ar fi macroul, heringul și somonul, au aproximativ 200 de calorii pe porție.
  S-a dovedit că un consum constant de fructe de mare asigură o sursă completă de proteine. Conține suficiente aminoacizi esențiali pentru a asigura o creștere sănătoasă și o dezvoltare fetală optimă. O porție de 300 de grame din majoritatea peștilor și crustaceelor ​​oferă aproximativ 30-40%  din cantitatea medie zilnică recomandată de proteine. Proteinele din fructe de mare sunt mai ușor de digerat, deoarece fructele de mare au mai puțin țesut conjunctiv decât carnea roșie și păsările de curte.

  Fructele de mare sunt pline de nutrienți. Un lucru important de reținut referitor la consumul de fructe de mare - sunt sărace în lucrurile rele, dar este pline de lucrurile bune pentru organism. Fructele de mare sunt pline de substanțe nutritive, inclusiv vitamina B, vitamine din complexul B și vitamina A. Unii pești, precum tonul, sunt chiar plini de vitamina D, care este o sursă excelentă pentru oase și pentru sistemul imunitar.
  Este indicat să consumați de cel puțin două ori pe săptămână inele calamar și creveti proaspeti. Pentru că aceste inele calamar fie că sunt consumate în salate sau sunt preparate cu paste, ele sunt sărace în grăsimi totale și grăsimi saturate. Majoritatea peștilor și crustaceelor ​​conțin mai puțin de 5% grăsimi totale și chiar și cei mai grași pești, cum ar fi macroul și somonul, nu au mai mult de 15% grăsimi.

O mare parte din grăsimile din stridii proaspete sau creveti proaspeti au beneficii pentru sănătate

   Stridii proaspete sau creveti proaspeti găsim la majoritatea magazinelor specializate în produse proaspete din pește. Mai bine cumpărăm creveti proapeti care sunt puțin mai scumpi decât să luăm produse congelate pentru care plătim de multe ori bani în plus pe gheața din pachet. Acizi grași omega-3 sunt acizi grași esențiali care sunt necesari pentru o dezvoltare sănătoasă a omului. Acești compuși organici nu pot fi produși de corpul uman și, prin urmare, trebuie obținuți prin alimente.
  Dovezile științifice sugerează că acizii grași omega-3 derivați din mare acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA) pot ajuta la reducerea riscului de boli de inimă și pot contribui la dezvoltarea creierului și a vederii la sugari. Consumul de pește, stridii proaspete și creveti proaspeti sunt principalele surse alimentare de EPA și DHA. Putem beneficia cu toții de puțină putere cerebrală suplimentară. Vestea bună este că omega-3 din creveti proaspeti poate face asta.

  Consumul regulat de stridii proaspete, creveti proaspeti sau inele calamar ajută la creșterea creierului la sugari și copii, pot stimula funcția cognitivă la femeile în vârstă și pot ajuta la scăderea riscului de a dezvolta boala Alzheimer. Sunt lucruri destul de puternice. Încercați un cocktail delicios din aceste fructe de mare la fiecare masă. Este ușor, delicios, excelent pentru a satisface nevoie rapidă de a mânca ceva.
  Adăugați și avocado pentru un plus de aromă și porumb. Este un cocktail de fructe de mare sănătos pentru creierul tău. Sănătatea inimii este atât de importantă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, la toate vârstele. Fructele de mare sunt bogate în proteine ​​și sărace în grăsimi saturate, ca să nu mai vorbim de umplut cu acele omega 3 care pot ajuta cu adevărat la sănătatea inimii și la reducerea riscului de evenimente cardiovasculare.

Inele calamar, stridii proaspete și creveti proaspeti pentru o salată gustoasă

   Inele calamar mulți spun că nu le plac. Asta, pentru că nu le-au consumat gătite cum trebuie. Poate ar trebui să încercați inele calamar într-o salată. Fiind fierte ele nu vor mai părea gumate, iar aroma de calamar se va păstra. Dacă sunteți îngrijorat de durerea timpurie și rigiditatea articulațiilor, începeți să adăugați creveti proaspeti în dieta dvs., cercetările au descoperit că poate reduce rigiditatea articulațiilor și poate ajuta la ameliorarea simptomelor artritei.
  Fructele de mare vă pot ajuta să vă mențineți vederea. Este vorba despre acizii grași Omega 3 din nou atunci când vine vorba de fructe de mare și de vedere, deoarece consumul regulat de fructe de mare vă poate ajuta, de fapt, vederea și preveni declinul vederii. Un alt fapt amuzant este că peștii și crustaceele pot, de asemenea, să vă stimuleze vederea nocturnă. Sunt interesante studiile, dar consumul de creveti proaspeti este important.

  S-a demonstrat că unele stridii proaspete îți pot oferi o piele mai bună. Cine nu iubește pielea hrănită, hidratată, cu aspect tineresc? Omega-3 și acizii grași din aceste stridii proaspete pot ajuta la hidratarea pielii, reducerea acneei și protejarea pielii de razele UV din timpul verii. Deși, dacă petreceți după-amiaza la piscină, vă recomandăm să vă dați neapărat cu o protecție solară. Fructele de mare pot ajuta la lupta împotriva depresiei.
  Noi cercetări privind acizii grași omega 3, așa cum se găsesc în stridii proaspete de exemplu, și depresia au descoperit că consumul de fructe de mare nu numai că poate reduce riscul de depresie, ci poate contribui, de fapt, la tratarea depresiei și vă poate oferi o perspectivă mai pozitivă asupra vieții. Dacă doriți să profitați de toate beneficiile fructelor de mare, intrați pe AtelierulPescaresc.ro și comandați sortimentul dorit.

fructe de mare
inele calamar
creveti proaspeti