MENIU
Suport clienti 0767991469
0
0
Produse

Cod: AT44

Biban de mare

Stoc indisponibil

Opţiuni disponibile

43,00 Lei / KG

Acesta e un produs cu
greutate variabilă. Detalii

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra!

Livrare rapida

PESTE PROASPAT

Peste proaspat gata de livrare

Confirmare telefonica

CONFIRMARE TELEFONICA

Confirmam comanda in 15 minute

Plata ramburs

CELE MAI BUNE PRETURI

Aici gasesti preturi de producator

Suport Online

LIVRARE RAPIDA

Livrare in 24 ore

Biban de mare

Cod: AT44

Biban de mare

0 Reviews

43,00 Lei

Indisponibil

Sfaturile pescarilor: Un Biban de Mare este cel mai gustos pește!

   Biban de mare - unul dintre cei mai populari pești din lume. Este folosit în mod obișnuit ca sushi și are un gust foarte bun. Un biban de mare are un conținut scăzut de grăsimi, dar este foarte bogat în proteine. De asemenea, are acizi grași Omega-3, care sunt minunați pentru inima ta. Ce gust are un biban de mare? Ei bine, dacă sunteți în căutarea unei mese delicioase, atunci pescarii de la AtelierulPescaresc.ro vă recomandă să cumpărați un biban de mare poaspat de la magazinul dvs. local sau de la restaurant.
  Este frecvent întâlnit în Oceanele Atlantic și Pacific. Un biban de mare este unul dintre cei mai populari pești din lume și în ultimii ani a devenit foarte popular și la magazinele peșcărești de la noi. Iar restaurantele îl au tot mai mult introdus în meniu, deoarece este un pește excelent, atât pentru adulți cât și pentru copii.

  Un biban de mare proaspat are, în general, un aspect de piele întunecată, slabă și carne albă. Culoarea unui biban de mare proaspat variază în funcție de habitat; de exemplu, poate avea dungi sau pete întunecate pe spate. Există mai multe tipuri diferite de biban de mare. Cel mai comun tip vândut la noi este un biban de mare proaspat cu dungi. Alte tipuri populare sunt bibanul negru și bibanul alb, și acesta din urmă fiind foarte apreciat de cumpărători.
  Dacă sunteți în căutarea unui pește cu un conținut bun de grăsimi, dar totuși bogat în proteine, aș recomanda să obțineți un pret biban de mare de la magazinul dvs. alimentar sau de fiecare când mergeți la restaurantul preferat comandați cu încredere. Un biban de mare îl puteți pregăti ușor și acasă, la cuptor, la grătar sau prăjit. Depinde de gustul și preferințele fiecăruia.

Un biban de mare poate fi servit într-o multitudine de moduri

   Biban de mare este un pește versatil și poate fi servit într-o multitudine de moduri. Se asortează bine cu o garnitură de orez, legume la grătar sau chiar și un sos. Un biban de mare este bogat în acizi grași omega-3, care este bun pentru sistemul cardiovascular. Un biban de mare poaspat are un conținut ridicat de carbohidrați și scade conținutul de grăsime decât alte tipuri de pești - deci nu este o alegere nesănătoasă.
  Un biban de mare poaspat conține un conținut ridicat de proteine ​​și un conținut scăzut de grăsimi, dar țineți cont de numărul de carbohidrați dacă încercați să slăbiți. De asemenea, are mai puțin mercur decât alte tipuri de pește, ceea ce îl face o alegere mai sănătoasă în general. Un biban de mare are, de asemenea, un conținut mai mare de vitamina D și calciu, ceea ce îl face o masă excelentă după antrenament.

  Încercarea diferitelor tipuri de pește în preparatele dvs. nu este doar o modalitate excelentă de a schimba lucrurile, ci și o scuză excelentă pentru a profita de ceea ce este proaspăt disponibil pe piață. În funcție de tipul pe care îl alegeți, un biban de mare poaspat poate fi similar cu mai multe tipuri diferite de pești. Un biban de mare poaspat este similar cu dorada, deoarece ambii sunt pești albi care trăiesc în apropierea fundului oceanului și pot fi găsiți în întreaga lume, precum și proaspeți sau congelați la magazinul dvs. local.
  Puteți prinde diferite promoții la un biban de mare și să plătiți un pret biban de mare foarte bun. Urmăriți promoțiile pentru pret biban de mare și achiziționați mai multe bucăți de pește, pentru a asigura cel puțin o dată pe săptămâna masa familiei cu biban de mare.

Consumați cel puțin o dată pe săptămână un biban de mare proaspat

   Biban de mare proaspat se găsește în apele mai calde ale Mării Negre și Mediteranei. Acest biban de mare proaspat are o aromă ușoară, dulce și carne albă cu textură fină. Speciile sunt cultivate, dar dacă puteți cumpăra un biban de mare proaspat sălbatic prins de un pescar, nu ratați. Acesta va avea o aromă mai bună. Un biban de mare are o textură umedă când este gătit bine. Prăjit în ulei de măsline sau unt cu sare și piper este o opțiune rapidă și ușoară.
  Gătiți fiecare parte doar 3-4 minute la foc mediu pentru rezultate optime. Vă recomandăm să lăsați peștele afară din frigider timp de 20 de minute înainte de gătit. Nu trebuie să fii un bucătar instruit pentru a găti un biban de mare proaspat. Este un pește cu apă sărată cu adevărat versatil, care poate fi utilizat în rețete la fel de variate și mâncăruri picante.

  Este ușor de învățat cum să gătești un biban de mare proaspat. Bucătarii sunt atrași de carnea dulce, texturată și de pielea strălucitoare și argintie a unui biban de mare proaspat. Textura și aroma îndrăzneață înseamnă că peștele nu este copleșit de arome puternice, făcându-l ingredientul perfect pentru gătitul thailandez și chinezesc. Cel mai bun mod de a-l găti este rapid la o temperatură ridicată, așa că puteți pune grătarul la încins.
  Dacă preferați peștele la cuptor, atunci umpleți un biban de mare cu ierburi pentru coacere sau la grătar sau coaceți în sare, înfășurat în folie de aluminiu, pentru a vă asigura că carnea nu se usucă. Completați aromele cu ulei, unt sau ierburi aromatice. Pentru un pret biban de mare bun, urmăriți ofertele de la AtelierulPescaresc.ro.

biban de mare
pret biban de mare
biban de mare proaspat
Acorda o nota:
Din aceeasi categorie