-->
MENIU
Suport clienti 0767991469
0
0
Produse

Stoc indisponibil

Opţiuni disponibile

25,00 Lei / KG

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra!

Livrare rapida

PESTE PROASPAT

Peste proaspat gata de livrare

Confirmare telefonica

CONFIRMARE TELEFONICA

Confirmam comanda in 15 minute

Plata ramburs

CELE MAI BUNE PRETURI

Aici gasesti preturi de producator

Suport Online

LIVRARE RAPIDA

Livrare in 24 ore

Midii

Cod: AT23

Midii

0 Reviews

25,00 Lei

Indisponibil

Midii in cochilie de la AtelierulPescaresc.ro, rețeta perfectă pentru o viață sănătoasă!

   Midii in cochilie este o rețetă care pe lângă savoare aduce beneficii importante asupra sănătății noastre. Cu un conținut foarte scăzut de calorii, bogat in proteine si lipsit de carbohidrați, carnea midiilor reprezintă un produs perfect pentru o alimentație sănătoasă. Iar acest lucru se poate observa cu ușurință la populațiile care trăiesc pe malul mărilor, starea lor fizică este deseori vizibil mai buna decât a celor la care fructele de mare ajung mai greu.
  De aceea AtelierulPescaresc.ro a ales să includă în oferta sa acest produs miraculos, ieftin și ușor de preparat. Midiile in cochilie au o carne delicioasă și ceea ce este foarte important, sunt atât de proaspete încât aduc mireasma mării în bucătăria ta! Iar această prospețime se traduce prin sănătate, savoare dar și economie, știind de la început că pierderile inerente vor fi mai mici cumpărând on-line delicioasele midii in cochilie de la AtelierulPescaresc.ro.

  Rețeta noastră favorită de midii proaspete este atât simplă cât și rapidă: midiile in cochilie se așază într-un bol suficient de mare și se acoperă cu apă pentru 30 de minute. Selectăm doar acele midii in cochilie ce au rămas închise, le rupem mustățile și le curățăm delicat cochilia cu un burete metalic de bucătărie astfel încât să îndepărtăm depunerile.
  După ce le spălăm sub jet de apă rece de câteva ori, pentru a fi siguri că am îndepărtat toată murdăria, așezăm midiile in cochilie într-o tigaie în care am încins în prealabil o ceșcuță de ulei de măsline, am topit un boț de unt și am călit o ceapă mică și doi căței de usturoi. Înecăm toată compoziția în 100ml de vin alb, dacă se poate demi-sec și amestecăm insistent, pentru a fi siguri că am omogenizat compoziția. Adăugăm sare, piper și o mână de pătrunjel tocat mărunt.

Midii in cochilie pe masa ta, alături de un vin vechi!

   Midii in cochilie este o rețetă simplă, după cum deja te-ai convins, dar extraordinar de savuroasă. Procesul de gătire fiind terminat, nu ne mai rămâne decât să îndepărtăm eventualele scoici care nu s-au deschis în timpul preparării apoi să punem midiile proaspete în farfurii adânci sau chiar boluri, deasupra lor urmând a turna deliciosul sos rămas în tigaie. Așezonăm cu puțină zeamă proaspăt stoarsă dintr-o lămâie, punem alături câteva felii de pâine proaspătă ușor prăjită și ne bucurăm în tihnă de mâncarea de midii proaspete la tigaie în sos de vin.
  Și pentru ca a venit vorba despre vin, noi considerăm că este un accesoriu ce trebuie tratat cu o importanță cel puțin egală cu a felului principal. AtelierulPescaresc.ro recomandă alături de delicioasele midii proaspete un vin alb, demisec, cu buchet intens, proaspăt scos din frigiderul unde a stat suficient încât să brumeze paharul care vremelnic îl găzduiește.

  Pentru că ne dorim ca tu să ai acces la produse sănătoase, proaspete și de calitate, AtelierulPescaresc.ro lucrează neîncetat la îmbunătățirea serviciilor sale. De la site-ul de prezentare de pe care poți comanda delicioasele midii proaspete la contactele cu furnizorii și logistica legată de transport și depozitare, toate sunt provocări pe care ne dorim să le depășim în fiecare zi, astfel încât ca tu să ști că ai un partener de încredere capabil să îți livreze rapid marfă de calitate în condiții de preț avantajoase.
  Ne dorim să oferim un nou stil de business care să susțină un nou stil de viață, mai sănătos și ieșit din tiparul cu care ne-am obișnuit de atâta vreme. Astăzi te poți bucura de fructe de mare proaspete în confortul casei tale, ele nu mai sunt doar un accesoriu de vacanță. AtelierulPescaresc.ro îți oferă o masă de poveste în fiecare zi!

midii in cochilie
midii proaspete
Acorda o nota: